Over coaching

Ontwikkelen is beweging die je van nature maakt, wanneer deze ontstaat vanuit je eigen kracht.

Met inzicht in jouw natuurlijke kracht en aangeleerde competenties kun jij jouw ontwikkelkansen optimaal benutten. Het geeft veel plezier en energie om je loopbaan en je leven af te stemmen op dat wat je écht wilt doen. 

Dat kan met coaching.  
In korte tijd meer overzicht en meer werkplezier.

Aanbod

Analytische coaching

Mijn specialisaties zijn (verbeteren van) persoonlijke effectiviteit, managementstijlen, (her-)oriëntatie op loopbaankeuzes. 

Om jou te helpen je coachvraag te beantwoorden is mijn werkstijl doelgericht, prikkelend en soms confronterend maar ook betrokken, positief en integer.

Mijn analytische werkwijze is erop gericht je innerlijk inzicht te verschaffen in je (on-)bewuste talenten.  Ik zal je tijdens coachsessies uitdagen om eerlijk naar jezelf te kijken. We maken samen jouw drijfveren zichtbaar.

Coaching bij kanker

Het ervaren van een ziekte als kanker heeft een enorme impact op je leven. Na je behandeling ben je lichamelijk genezen, maar geestelijk is er ook ruimte nodig voor verwerking. Tijdens je werk kun je dit niet even 'uitschakelen'. Het heeft effect op je functioneren. En mogelijk op het vervolg van je loopbaan of jouw ideeën en wensen hierover.


Hoe ga je hiermee om? Er over praten helpt. Om perspectieven op een rijtje te zetten.
Ik ben als coach aangesloten bij Cancer Care Center Hoofddorp (Oedeem-fysiopraktijk Meander) en verzorg coaching, re-integratie en stiltewandelingen.

Wandel coaching

Bij deze vorm van coaching gebruik ik de natuur als extra hulpbron om jou te inspireren en uit te dagen.

Tijdens coachsessies wordt niet alleen gewandeld en gepraat. We reflecteren voortdurend op de omgeving terwijl we ons begeven in het bos of in de duinen. 

Er is veel onderzoek gedaan naar de positieve effecten van bewegen in de natuur. Als je zelf wilt ervaren hoe wandelcoaching jou heldere inzichten verschaft, neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De ODC meting

 De ODC meting gaat verder dan standaardtesten die uitsluitend bestaan uit vragenlijsten. Je ontdekt niet alleen jouw natuurlijke talenten en makkelijk ontwikkelbare krachten. Je ziet ook welke competenties je jezelf onder druk van de omstandigheden hebt aangeleerd, ook al heb je er niet zo veel aanleg voor. Omdat het juist deze competenties zijn die je veel moeite en energie kosten, zijn ze vaak een bron van problemen en ineffectief gedrag.


Resultaat: Zelfinzicht, specifieke handvatten hoe je krachtig ontwikkelt in werk en loopbaankeuze.
 

Het begint met een vraag

Wil jij graag het beste van jezelf laten zien in je (nieuwe) baan?
Of sta je op een kruispunt in je loopbaan?

Maak jij voldoende gebruik van je (leiderschaps-)talenten, binnen een snel veranderende context op je werk of in je persoonlijk leven?

Of wil je je werk doen op een manier die je energie gééft?
Leren om grenzen te stellen, en het lef ontwikkelen om het ook echt te doen. Of leren hoe je je minder verantwoordelijk moet voelen en hoe je kunt stoppen met piekeren over je werk.

Coaching is voor iedereen die vooruit wil.
fabmoves loopt graag een stuk met je op! 

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.