Dit zeggen klanten

Quote
Door de gesprekken met Fabienne krijg ik inzicht in mezelf en weet ik nu waardoor dingen zijn ontstaan. Ik word mij bewust van mijn gevoelens.

Door de coachingssessies pak ik nieuwe dingen op die mij veel energie opleveren.  Het is mooi om te zien dat mijn competenties waar ik de afgelopen tijd aan heb gewerkt, ook vooruit zijn gegaan. 

Fabienne weet altijd de juiste vragen te stellen en direct bruikbare adviezen te geven. Dit zorgt ervoor dat ik wil blijven werken aan mezelf.


Quote
Met ruim 20 jaar werkervaring, operationeel als leidinggevend, heb ik meerdere persoonlijkheids- en managementtest mogen ‘ondergaan’. Competenties, management drives, het is allemaal voorbij gekomen. Onder begeleiding van fabmoves heb ik het Odin Development Compass gedaan. De eenvoud van de online test maakte mij in eerste instantie wat sceptisch. Het resultaat was echter overweldigend en verbluffend. Ik heb nog nooit zo’n scherpe, heldere en volledig herkenbare beschrijving van mijn drijfveren teruggekoppeld gekregen. Dankzij de terugkoppeling heb ik zowel zakelijk als privé grote stappen voorwaarts kunnen zetten.“

Quote

“Fabienne heeft bij mij ODC gebruikt als instrument om me verder op weg te helpen met mijn ontwikkelvraag. Het bevestigde aan de ene kant wat ik over mezelf wist. Maar aan de andere kant liet Fabienne me ook inzien waardoor het zo vaak voorkomt dat ik met een onbevredigd gevoel naar huis ga, na een dag heel hard werken. Treffend liet Fabienne me door middel van haar vragen en voorbeelden inzien hoe ik meer van mijn natuurlijk kracht gebruik kan maken. Vele kwartjes zijn tijdens het coachtraject gevallen.”

Een aantal van onze opdrachtgevers

Dit zeggen mensen met wie ik gewerkt heb


Quote
“Fabienne heeft een snel wendbare geest. Kernwoorden: humor, snelheid, ethiek, ondernemer, vakkennis, breed geinteresseerd, pro-actief en betrokken.”

Quote
“Fabienne is very skilled in bringing people together and making them look at certain matters differently than they normally do and achieve goals together.”