Coaching bij kanker


Een mooie artikel in het HC nieuws over de krachtenbundeling van Oedeem- fysiopraktijk Meander en het Cancer Care Center.

Ik ben trots dat ik met fabmoves een bijdrage mag leveren aan dit team van professionals!

21 januari 2021

Cancer Care Center (Meander) Hoofddorp


Vanaf september is fabmoves verbonden aan het Cancer Care Center Hoofddorp (Oedeem-fysiopraktijk Meander). Heb je vragen over opstarten met werk tijdens of na je ziekte? Zoek je naar zingeving in je werk? Wil of moet je je oriënteren op een andere baan? Ik informeer je graag over de mogelijkheden die coaching je bieden en hoe ik je kan ondersteunen bij je re-integratie. Neem gerust contact op of loop op donderdag binnen bij de praktijk!

21 september 2020

Corona maatregelen in de coachpraktijk

Het coachvak is een mooi vak. Zeker in tijden dat we massaal onrust ervaren, kan ik als professioneel coach uitkomst bieden als even geen perspectief meer ervaren wordt. Ik ben blij dat ik kan blijven ondersteunen.

Coaching valt niet onder de contactberoepen zoals deze genoemd worden in de nieuwe maatregelen. Dat betekent dat we, omdat mijn coachruimtes voldoen aan de richtlijnen, kunnen blijven afspreken in mijn praktijkruimtes. Deze zijn ruim en worden goed geventileerd.
Samen krijgen we corona onder controle! 


15 december 2020

COVID-19, het coronavirus

fabmoves werkt door, online.

Telefonisch, beeldbellen, virtueel met Zoom, Microsoft Teams. Zo zorgen we er samen voor dat jij je coachtraject kunt afmaken of juist nu kunt opstarten.
Vraagstukken over werk blijven bestaan, ook nu. Juist in deze tijd komen er nieuwe vragen op. Hoe organiseer jij je werk vanuit je ‘home office’? Hoe verhoud jij je tot je collega's, je gezin, je huisgenoten die ook thuis werken (/studeren)? 
Hoe ontspan je je om goed te blijven functioneren en gezónd te blijven?

Neem contact op om te sparren. Of gewoon voor een luisterend oor. Je bent van harte welkom!


23 maart 2020

Géén nieuws:  Wandel en blijf gezond

Op 29 februari publiceerde de Volkskrant een artikel over breinonderzoek. Onderzoeker Shane O'Mara legt hierin uit hoe en waarom wandelen je welzijn bevordert en je hersenen jong houdt. O'Mara geeft aan dat zelfs simpele experimenten als overeind gaan staan al een positief effect geven: wanneer deelnemers aan dit experiment gevraagd werd een eenvoudige cognitieve taak te verrichten deden ze dat opvallend beter wanneer ze stonden dan als ze zaten. Geweldig toch! En.... Dat is géén nieuws voor de klanten en samenwerkings-partners van fabmoves! Zij wisten dit al lang...
https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/wandel-en-blijf-gezond-betoogt-shane-o-mara-helder-en-overtuigend~bce1dd54/

2 maart 2020

Zomer event NOBCO

Op 21 juni organiseerde NOBCO een studiedag voor coaches en trainers. Thema: Werken in de natuur. Spreker Hans Mieras liet in een inspirerend college zien welke positieve invloed de natuur heeft op het menselijk brein. Daarna namen coaches/trainers deel aan workshops, waaronder het programma Kiezen, stap voor stap van Jantine Hos van Raw Elements en fabmoves.

21 juni 2019

Keuzes maken moeilijk?

Een prachtig nieuw buitenprogramma!
Ontdek hoe jij je keuzes maakt en geef er handen en voeten aan.

Raw Elements en fabmoves ontwikkelden samen een actief en verrassend programma over keuzes maken.

Meld je aan of stel je vragen eenvoudig via het contactformulier.

12 juni 2019

Ziek zijn en werk

Je bent chronisch of lang ziek.
En je werkt.
Waar loop jij tegenaan?

fabmoves organiseert ism Oedeem Fysiotherapie Meander een workshop op 30 januari. Geef je op en krijg tips en tricks om regie te nemen op jouw eigen Plan van Aanpak tijdens je re-intergratie.

Vragen of je aanmelden? Mail ons!

4 januari 2019

Hartje Amsterdam

Op loopafstand van het Centraal Station vond ik een toplocatie voor inspirerende coachsessies. 
Aan het werk in een prachtig monumentaal, karakteristiek pand! Als geboren en getogen Amsterdamse is het geweldig om ook een bijzondere coachlocatie te kunnen bieden in de hoofdstad. De enthousiaste reacties tonen aan dat de locatie bij KW9 gewaardeerd wordt door mijn clienten.
Ik ben er trots op om deze bijzondere plek toe te voegen aan de locaties van fabmoves!

6 oktober 2018

Artikel Haarlems Dagblad

'In een oud fort begint het nieuwe leren', zo luidt de kop.

Inspirerend om te ondersteunen bij ontwikkelingen in het onderwijs! Het Haarlems Dagblad schreef over House of Logistics, een ROC project waar MijnFort een bijdrage levert.

5 oktober 2017

Vakmens bij MijnFort

MijnFort bestaat uit een groep vakmensen die zich laat inspireren door hun eigen groei en ontwikkeling, gevoed door de rijkdom van oude ambachten en wijsheidstradities.

Op het fort bij Aalsmeer, onder de rook van Schiphol en langs de A4, ben je welkom in de nieuwerwetse karavanserai, waar je als reiziger tot rust kunt komen en je verhaal mag vertellen.

23 september 2017