Nieuws

Zomer event NOBCO

Op 21 juni organiseerde NOBCO een studiedag voor coaches en trainers. Thema: Werken in de natuur. Spreker Hans Mieras liet in een inspirerend college zien welke positieve invloed de natuur heeft op het menselijk brein. Daarna namen coaches/trainers deel aan workshops, waaronder het programma Kiezen, stap voor stap van Jantine Hos van Raw Elements en fabmoves.

21 juni 2019

Keuzes maken moeilijk?

Een prachtig nieuw buitenprogramma!
Ontdek hoe jij je keuzes maakt en geef er handen en voeten aan.

Raw Elements en fabmoves ontwikkelden samen een actief en verrassend programma over keuzes maken.

Meld je aan of stel je vragen eenvoudig via het contactformulier.

12 juni 2019

Ziek zijn en werk

Je bent chronisch of lang ziek.
En je werkt.
Waar loop jij tegenaan?

fabmoves organiseert ism Oedeem Fysiotherapie Meander een workshop op 30 januari. Geef je op en krijg tips en tricks om regie te nemen op jouw eigen Plan van Aanpak tijdens je re-intergratie.

Vragen of je aanmelden? Mail ons!

4 januari 2019

Hartje Amsterdam

Op loopafstand van het Centraal Station vond ik een toplocatie voor inspirerende coachsessies. 
Aan het werk in een prachtig monumentaal, karakteristiek pand! Als geboren en getogen Amsterdamse is het geweldig om ook een bijzondere coachlocatie te kunnen bieden in de hoofdstad. De enthousiaste reacties tonen aan dat de locatie bij KW9 gewaardeerd wordt door mijn clienten.
Ik ben er trots op om deze bijzondere plek toe te voegen aan de locaties van fabmoves!

6 oktober 2018

Artikel Haarlems Dagblad

'In een oud fort begint het nieuwe leren', zo luidt de kop.

Inspirerend om te ondersteunen bij ontwikkelingen in het onderwijs! Het Haarlems Dagblad schreef over House of Logistics, een ROC project waar MijnFort een bijdrage levert.

5 oktober 2017

Vakmens bij MijnFort

MijnFort bestaat uit een groep vakmensen die zich laat inspireren door hun eigen groei en ontwikkeling, gevoed door de rijkdom van oude ambachten en wijsheidstradities.

Op het fort bij Aalsmeer, onder de rook van Schiphol en langs de A4, ben je welkom in de nieuwerwetse karavanserai, waar je als reiziger tot rust kunt komen en je verhaal mag vertellen.

23 september 2017